Yritysinfo

Asuntotuotanto

Julkaisut

Taide
Blogi

Yhteystiedot

          Etusivulle

        
Varastonhoitajan käsikirja  (2012)

Varastonhoitajan käsikirja on tarkoitettu varastotoimintojen parissa työskentelevien ammattitaidon syventämiseen ja uusien varastotyöntekijöiden sekä esimiesten koulutukseen.

Kirja sopii hyvin mm. perus- tai ammattitutkintoon valmentautumiseen. Tämä näkyy kirjan sisällössä, jossa on otettu huomioon varastotyön ammatille asettamat vaatimukset. Kirja on käytännönläheinen ja esittelee tärkeimmät varastonhoidon osa-alueet. Pääluvut keskittyvät varastotyöskentelyn päivittäisiin tehtäviin ja niiden johtamiseen tiiminvetäjän tai vastaavan toimijan näkökulmasta. Varaston tuotannonohjaus, varastotalous, varastoinnin tietojärjestelmät sekä laadukkaan toiminnan peruselementit tulevat hyvin esille.

Kirja sai alkunsa tarpeesta saada alan koulutuslaitoksiin yhtenäinen oppimateriaali, joka käsittelee varastotyön keskeisiä osa-alueita riittävän kattavasti. Opetus- ja itseopiskelutilanteissa kirjan antia on helppo täydentää laajan lähdeluettelon avulla. Kirjan kuvitus ei ole tarkoitettu viimeisten muoti-ilmiöiden esittelyyn. Kuvat johdattavat lukijan pikemminkin pohtimaan kulloistakin esillä olevaa tekstiä. Kirja muodostaa tiivistetyn oppimateriaalin yksissä kansissa.

Kirjan tekijöillä on laaja logistiikka-alan asiantuntemus, niin käytännön varastosovellusten parista kuin teoreettisimmistakin lähestymistavoista.


 
Sivuston suunnitteli ja toteutti
Antiikva