Yritysinfo

Asuntotuotanto

Julkaisut

Taide
Blogi

Yhteystiedot

          Etusivulle


         
Vaarallisten aineiden
maantiekuljetukset (2011).
ISBN 978-952-99211-7-1.

Vaarallisten aineiden maantiekuljetukset -kirja on tarkoitettu oppi- ja käsikirjaksi kaikille, jotka joutuvat työssään tekemisiin vaarallisten aineiden kanssa.

Kirjassa selvitetään käytännönläheisesti mitä juuri uusittu lainsäädäntö ja kansainväliset sopimukset vaarallisten aineiden maantiekuljetuksista sanovat.
Kirja soveltuu hyvin ADR -ajolupa- koulutukseen, kuljettajien ammattipätevyyskoulutukseen kuin myös oppikirjaksi logistiikka-alan eri oppilaitoksiin aina korkeakouluja myöten.

Kirjan kirjoittajalla, insinööri Paula Mikkosella on lähes 40-vuoden kokemus maantiekuljetusten eri tehtävissä. Pitkän linjan kokemukseen sisältyy kuljetusteknikko- ja insinöörikoulutuksen lisäksi kuljettajana toimimista, kuljetussuunnittelua, ajojärjestelyä, laatu- ja toimintajärjestelmien suunnittelua sekä erittäin monipuolista toimintaa koulutustehtävissä omassa "kotiorganisaatiossa" Schenker Cargo Oy:ssä kuin myös yhteistyökumppaneiden koulutusohjelmissa.

"Paula on Suomen ansioitunein asiantuntija vaarallisten aineiden kappaletavarakuljetuksissa ja logistiikan turvallisuusasioissa."

Tekstin saattamisessa painetun julkaisun muotoon on vastannut professori, FT (yrittäjyys) Simo Hokkanen. Hänen pitkäaikainen ja monipuolinen toiminta logistiikka-alan kehittäjänä ja kouluttajana on tuonut kirjaan havainnollistavaa pedagogista näkemystä.

Sivuston suunnitteli ja toteutti
Antiikva